Välkommen till Greenleaves gästbok

Kära besökare, kund, deltagare och vän. Dina ord betyder mycket för mig, så lämna en rad eller ett A4, jag kommer att läsa o begrunda hur just du känner det i mötet med mig.

Dear visitor, customer, participant and friend. Your word means a lot to me, so please leave a line or a hole paper full of comments. I will read and reflect over your word and how you feel entering my site or my healingcenter.

Kärlek och glädje till er alla
Love and joy to you all.

Greenleaves Andersson

Webbsida 19. nov, 2018

Hyra Container GBG

Grymt, grymt, GRYMT!

Webbsida 9. nov, 2018

Trisha Gray

Min ideala webbplats ser ut, ditt arbete gör mig underbart.

Webbsida 29. sep, 2018

Alina

Kärlek är huvudnyckeln som öppnar portarna av lycka, av hat, av svartsjuka, och, allra lättast, av rädslan.

Webbsida 14. mar, 2018

Gigi

Trevlig hemsida, fortsätt så, bra saker verkligen!

Webbsida 13. sep, 2017

Ahmed Hamudi

Jag upptäckte många nya saker från din webbplats. Tack för det här!

Webbsida 9. jan, 2017

Marien

Lycka håller någon i armarna och veta att du håller hela världen.

3. nov, 2016

Gunilla

Det magiska med att ha varit hos dej och fått en så väl kroppslig som själslig massage hos dej är att jag lär känna mej själv bättre och bättre.


Jag har regelbundet fått aromamassage i ett par år och även healing. Du har löst upp smärta och spänningar bit för bit i min kropp, vilket medfört att jag mår så mycket bättre. Att få stöd och förståelse för sina tankar i samtalen med dej är många gånger förlösande
och befriande, jag kan då se mej själv på andra sätt.Att se guldkornen i tillvaron kan ibland vara svårt men sluta aldrig leta,

ett litet, litet korn kan ge så mycket kraft.

Webbsida 6. aug, 2016

fairyanna

I love green .

Webbsida 6. aug, 2016

MarthaLuster

Kärnan i livet är rörelse

28. jul, 2016

Greenleaves Andersson

Hej Malin. Tack för ditt meddelande. Mig finner du i Dunshult Grönalund, strax utanför Urshult i Tingsryds kommun i Småland. Till mig kommer man med bil eller så tar man bussen från Växjö t.ex. till Tingsryd där jag hämtar upp o lämnar dig.

9. mar, 2016

Maria

Greenleaves,Ibland tar det tid att förstå vad ett medialt råd betyder. Så i detta fall...För några år sedan var jag i kontakt med dig angående om flytten från en ort till en annan och om samboskapet skulle bli bra. Din avrådan var skarp och tydlig. Det du såg kring flytten var insyn i boendet, att du upplevde det som jag var övervakad.Jag ignorerade detta och flyttade ändå.... Kunde inte förstå eller tolka detta.För ett år sedan avslutade jag detta samboskap, som genom åren skapat mycket sorg i mitt liv.NU förstår jag vad din syn handlade om, då jag sedan flytten blivit förföljd av denna man på olika sätt, tex genom patrullering kring mitt boende under över ett års tid.
Ja, idag förstår jag precis vad det var du såg. Tänk om jag förstått detta då jag bad om ditt råd.Ett kvitto till dig att du ser "rätt". Du har alltid varit väldigt klockren i dina råd, tyvärr tar det ibland lite längre tid att tyda och tolka det man får till sig.Stor kram.