En möjlighet till hjälp och förtröstan

Medial rådgivning

Att komma på en sittning för att få hjälp i sin vardag kan kännas tufft, rent av svårt men kan ibland vara nödvändigt.
Många av oss har ingen där att bolla problem med och ofta vill vi inte lasta över dem på våra vänner utan vi bär dem tills de blir oöverstigliga för oss att hantera.
 
 Då finns jag och många nu med mig som har möjligheten att se lite djupare, blicka in i framtiden och få hjälp utav våra andliga guider för att vägleda och ge en rådgivning om bästa möjliga väg att gå.

Det är då du är välkommen till mig för att få en stund som är avsedd endast till dig och till det som tynger ditt inre.
Tveka aldrig utan låt dig själv få den hjälp som finns för dig att tillgå. Hela universum och vårt livs källa önskar inget högre än att just du får den hjälp på vägen som för dig till mer harmoni och inre frid.

Självklart önskar vi alla att du skall få leva ditt liv på det bästa sätt du kan.

Jag kan bara säga 

Välkommen hit!


0477-202 23 / 0735 - 890854

Medial Coaching

Medial Coaching har utvecklat sig själv under de år då jag har arbetat.

Det har visat sig att även du som klient behöver möjligheten till att samtala och genom denna dialog kan jag gå in i vissa partier och titta extra djupt i saken. Något som kan lösa upp många knutar inombords och hjälpa dig till läkning på det mentala planet.

Nu vet säkert du likväl som jag att det som läks på mentalt plan påverkar ditt fysiska jag = din kropp. Så det blir en läkning på många plan.

Ofta visar det sig under denna stund att du hittar din väg, din vilja att gå vidare.

Bättre än så kan ju knappast livet vara.

Andekontakt

Vid en Andekontakt möter du en själ som lämnat jordelivet och som önskar ge dig ett budskap som kan vara dig till hjälp i livet.

Ibland händer det att det kan bli flera själar som kommer och hälsar på. Detta beror på hur mycket tid den första behöver för sitt budskap och hur du själv vill att mötet skall vara.

 

Rening av hus

Rening av hus började jag med 2003, detta är en av de saker som jag hållit på med men i mindre skala än de andra delarna inom det Mediala arbetet.

Nu känner jag att jag vill gå ut med detta arbete och se om det finns fler som behöver hjälp inom detta område.

När jag renar ditt hem eller annan byggnad, hjälper jag även själar över till andra sidan. Ibland får även du vara med i det arbetet.

Jag arbetar med Vit Salvia, helgat vatten, inre meditation, bön, mina änglar och guider. 

Jag kommer hem till dig för att rena ditt hem eller annan form av hus t.ex. ladugård m.m. när du upplever att du har problem med andevärlden, obehag av oförklarlig andledning.

Du kanske  hör saker eller förnimmer något som stör dig.

 

Det kan även vara dina barn eller djur som upplever obehag i form av att de upplever eller ser andevärlden. 

 

Då detta arbete helt beror på omständigheter och storlek på hus arbetar jag alltid på löpande timme. Oftast tar det mellan 1-3 timmar, men som sagt det kan variera.

För att jag skall kunna göra ett bra jobb behöver jag alltid lugn och ro omkring mig. Djuren vet att de skall hålla sig undan men är välkomna att vara med när de behöver det. Du är välkommen att vandra med och när jag pratar är det ok, men där emellan behöver jag tystnad i mitt arbete.

 

Välkommen att höra av dig.

 

Välkommen hit!


0477-202 23 / 0735 - 890854