Har utbildat mig hos Lasse Rydström på Öland, Änglagård, SRAU och Steven Upton.

Spirituell healing


Att få en healing kan förändra hela din dag och faktiskt hela din värld, jag tänker på det senaste smset jag fick ifrån en kund. Där kunden fått distanshealing och kände dagen efter att hon kunde röra både nacke och axlar, humöret var tillbaka och jobbet var möjligt. Det är fint att höra sådant och ändå finare att kunna ge en annan människa den möjligheten till livskvalitet.

 

Ny kurs startar hösten 2021

För mer info. se sidan kurser och event.

 

 

Spirituell Healing

Under denna healing får du möjlighet att landa, hitta lugn och harmoni inombords.

Löser bland annat upp blockeringar (känslor som fastnat i kroppen, slaggprodukter som fastnar i blockeringar), smärtlindrar, lugnar kroppen och psyket och skapar balans. Löser upp muskelknutor, frisläpper tillstängda nerver, så kroppen återtar sin naturliga form .

En Spirituell Healing, ger dig också möjligheten komma åt det som är undanlagt, men uppe vid ytan (nära ditt medvetande).

Efter en Spirituell Healing får du alltid ett samtal. Vill du kan du även komplettera med en Medial Coachning, som är en djupgående samtalsform.

För att boka tid 

0735-7890854

Greenleaves Healing

Greenleaves healing
 
Arbetades fram utav mig och mina guider 2007/2008. Den är en traumahealing, där du går in på djupet för att lösa upp den händelse/beteende/värdering som ligger och belastar ditt varande som människa, din vardag.
 
Healing tar ca. två timmar och efter så får du ligga en stund i enskildhet innan vi bjuder dig på en fika. Vi har ett samtal och du sitter därefter med dig själv för att skriva ner det som känns viktigt.
 
Denna healing är byggd på ditt deltagande och du får själv en god bild över vad som har påverkat dig i livet.
 
För att boka tid:
 
0735-890854
 
 
 
 

Distanshealing

Distanshealing

  Är ett alternativ till Spirituell kontakthealing, då du saknar möjligheten att komma till mig. Under denna healing tillbringar du din stund, 1 timme, vilande i sängen eller sittande i soffan.

Direkt efter healingen brukar vi ha ett kort samtal på ca 10 min för att kolla av hur du har upplevt healingen och gå igenom det som har kommit upp. Under healingen skriver jag ner allt som kommer upp och du får detta brev tillsänt dig.

 

För att boka tid:

0735-890854

 

Känsloresan

Känsloresan

 

Detta är en healingbehandling där vi arbetar enbart utifrån din känsla.

Ibland fastnar vi i en känsla och den kommer att styra vår vardag. När detta händer låser vi oss själva och vårt liv. Genom att lösa upp känslan, kan du lösa upp knutar inom dig som annars skulle ha fortsatt hindra dig på din väg framåt.

Efter avslutad behandling, får du en kort healing och sedan ligger du och vilar innan vårt samtal. Efter får du en fika och du väljer om du vill måla eller skriva ner den känsla som du kommer bära med dig.

 

Denna behandling tar ca 1-2 timmar

 

För att boka:

0735-890854