Smålandsposten tog kontakt med mig 2014 för att få göra en artikel om Djurkommunikation. Det blev en härlig artikel och ett underbart möte med hunden Nova.

VÄXJÖBLADET KRONOBERGAREN, Fullmånemeditation i Växjö

Publicerad: 5 oktober 2015
Fullmånemeditation på Strandbjörket
Månen har stor påverkan på oss människor, menar meditationsledaren Greenleaves Andersson som här syns tillsammans med meditationsdeltagaren Lars-Erik Eriksson.
 
Rymden och månen har varit i ropet den senaste veckan med såväl astronautbesök som visuella månfenomen. I måndags kväll anordnade dessutom föreningen Wäxthuset i Wäxjö fullmånemeditation på Strandbjörket i Växjö.
– Månen har stor påverkan på människan, säger meditationsledaren Greenleaves Andersson.

Blodmåne och Supermåne är två fenomen som fascinerat oss under veckan som gått. Fenomenet visade sig dessutom sammanfalla med Wäxthusets fullmånemeditation på Strandbjörket. Växjöbladet/Kronobergaren fick en pratstund med meditationsledaren Greenleaves Andersson.

– När jag tidigare i år bokade in den här kvällen så kände jag inte till att det skulle vara Supermåne. Det är faktiskt ett rent sammanträffande!

Månens dragningskraft
Greenleaves har lång erfarenhet av meditationer men menar att just fullmånemeditationer är något utöver det vanliga. 

– Månen har en väldigt stor påverkan på oss människor. Vi består av cirka 75 procent vatten så med tanke på Månens dragningskraft och dess effekter på exempelvis tidvatten så är det självklart att även vi påverkas. Det är många som kan intyga att känslor förstärks när det är fullmåne...

ÖPPNA KANALEN VÄXJÖ Greenleaves Meditationer

www.greenleaves meditationer öppna kanalen växjö

Ett andningshål i vardagen, del 12

av: Hjärtats Livsharmoni 2 år 8 månader sedan Programlängd: 0:25:43
Detta program ger dig möjligheten till en stunds avkoppling, en stund med bara dig själv och Greenleaves Andersson och hennes röst. Under tolv program leder hon dig in i meditation, vila, avslappning och äventyr. Du får en chans till fördjupad kontakt med vår Moder Jord, med dig själv och din andning. Söker du balans i din vardag, fokus och grundning eller ett äventyr inom dig själv då är du nu på rätt plats. Välkommen hit.

Medverkande

Greenleaves Andersson

Produktionsteam

Jehona Gerbeshi 
Johan Gustafsson 
Greenleaves Andersson (foto)