15. apr, 2021

En vårmorgon i april

Det är en lugn morgon och då jag numera börjar min morgon med att skriva, så blir det ändå lugnare även under resten utav dagen, inom mig själv. Det känns skönt, det blir som att förbereda mig inför dagen och orden faller lätt ur sinnet, det underlättar.

När jag blickar ut är det vitt på marken och kölden under nätterna här i en vecka har varit svår, ner till - 6-7 grader och det är kallt för alla djur och växter så här års.

Jag tog mig lite vatten över huvudet också, när jag tänkte mig att prova på att sätta ut mina sådder och små plantor ut till växthuset. Det är ju första året med växthus så jag vill ju prova på vilka olika sätt jag kan använda det. Nu står där ett element och försöker hjälpa dom att överleva.

Kanske känner du likadant att du skulle behöva ha ett element för att överleva, lite mänsklig närhet och värme i dessa dagar. Det behövs, så om du klarar det, låt kärleken ta över och ta emot eller ge en kram, vare sig vilket så får du ju en på köpet och jag lovar att du kommer att må bättre inombords efteråt. Självklart behöver ni ju vara friska, men så är det ju alltid. Det är faktiskt inget nytt att vi låter bli att krama den som har en influensa med feber.

Här kommer dagen att erbjuda mig att rena ett hem och möta en häst för att ge en Spirituell Healing. Båda lika härliga och betydelsefulla, men givetvis helt olika för mig i mitt arbete.

Så idag kommer jag att få kram en häst och hjälpa den att må bättre. 

När jag renar ett hus, så går jag runt ifrån rum till rum och tar in energin som ligger där. Jag blir liksom en magnet som i sin tur kan omvandla den negativa energin till  positiv och balansera energierna så vi förändrar hela atmosfären i hemmet. Jag har alltid känt att det arbetet betyder så mycket för mig. För jag vet att när jag lämnar hemmet, då är möjligheten för människorna som bor där så stor att dom återfår hälsan, kärleken och tryggheten i sitt hem igen. Och det är stort för mig och oss.

Jag är också glad över mina kunder i dessa dagar, som med glädje gör rekommendationer och återkommer för nya bokningar, så mitt företag finns kvar. Det känner jag är ingen självklarhet för någon och jag känner med var och en företagare som tvingas lägga ner eller omdana det dom egentligen vill göra och vara i.

Vi här hoppas att du har det bra, att du mår så gott som det går och verkligen tar vara på ditt liv. Det försöker vi här att göra på allra bästa sätt.

 

Nu önskar vi dig och oss en riktigt skön och härlig torsdag.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson