3. nov, 2020

En november i förändring

Nya mål - Nya önskningar

Jag måste säga att det är besynnerligt, att världen snurrar på som den gör, när vi människor just nu står mitt i Covid 19 och naturen på olika sätt håller på att förändras så radikalt.

Ändå så finns det där, det där lugnet, stillheten, hösten, färgerna, andetaget. Det som gör att vi kan leva livet finna mening och lust.

Det är en styrka, som vi har att våga blicka framåt och se tiden an (som man brukade säga). Vår Moder Jord- Gaia, hon kommer att klara sig trots att det ser mörkt ut just nu. Hon finner råd även när inte vi gör det. Vi kommer att klara oss, även om det ser mörkt ut stundvis just nu. Men även vi brukar finna på råd när det krisar.

Vi är många som vill något annat, vad det blir får framtiden utvisa, men det är bra om vi drar åt samma håll. Om vi förstår att vi behöver förena oss och inte se till landsgränser eller andra attribut som vi tror är hindrande för att vi skall må bra.

Här är det ok, här jobbar vi på och vi trivs med det. Ibland är det något lugnare, men då går det bra att göra sådant som blivit liggande på hög. Å vet du, det är så skönt att rensa undan. Brukar tänka på min mamma som verkligen var mamma under många år och som sedan började städa på ett företag. Länge tyckte jag att det var tråkigt att hon inte fick utvecklas som människa utan, egentligen bara fortsätta som hemma, med städ och bök.

Efter hand i livet har jag helt omvärderat detta, att städa, plocka undan och rensa upp. Det är något utav det bästa vi kan göra, det inte bara rensar i det yttre utan för varje sak som finner sin plats, för varje plats som blir dammad och avtorkad så rensar vi i vårt inre.

Vårt sinne kan andas, hitta nya vägar och nya idéer. Vår kropp blir lättare och våra känslor mer rena. Egentligen är det ett underbart universal medel för hälsa.

Så just nu så boostar vi sinnet och kroppen här på Hjärtat´s Livsharmoni och väntar med glädje på att du kommer höra av dig och vilja ta vår hjälp framöver.

Lev städa och njut av livet.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson