8. okt, 2020

Det drar mot 2021

Visst är det något visst med hösten, när naturen går i vila och vi ändå kanske kan lyckas dra ner lite på vårt tempo.

I år kanske det kommer att vara enklare än tidigare år, då vi ju inte har så många event att se fram emot. Ingen skulle säga att det är enbart av godo, för många olika yrkeskategorier har svårt att få jobb, engagemang och tillhörighet. Jag känner verkligen med dom, glädjande nog kan jag se att dom börjar hitta andra uttryck. Samla ihop sig för att visa att dom finns, att dom är viktiga det kan nog hela världen snart enas om.

Kultur är något för själen, den som nästan alltid annars lämnas utanför i vår del av världen. Den brukar ju bli satt på undantag, kanske är det en utav de saker som gör att jag älskar mitt jobb så mycket. Det låter mig införliva både kropp, själ och sinne.

Och precis som att det är viktigt för mig, så är det också viktigt för dig. Kanke har du bara inte tänkt på det förut, säkert gör du det nu.

Här är det planering inför 2021 års kurser och evenemang som lyser klarast i kalendern. Det är roligt, spännande och djupt givande att få planera för att dela med mig utav mina erfarenheter, kunskaper och visdom. När vi människor möts, händer ju också mirakel, som fördjupar och klargör våra ståndpunkter, vår intuition och förmåga att ta till oss saker.

När vi mediterar tillsammans förstärks vår förmåga till inlevelse och vi kan ge varandra av det vi upplever, vilket skapar en otrolig trygghet oavsett vad det än är som vi upplever. När vi förstår att vår granne kanske upplevde något ändå mer besynnerligt än jag själv eller kanske inte alls fick någon upplevelse.

Jag kanske inte är den som tycker om att vi jämför oss med varandra i mångt och mycket, utan mer tycker om det personliga, att vi är oss själva och låter oss andra uppskatta och respektera dig i det. Men när det kommer till inre upplevelser, som vi är så ovana vid och helt saknar förståelse för i mångt och mycket. Då är det verkligen bra och skönt att vi kan dela med oss och berätta.

Ja, du just nu är jag inne i mitt berättande, men dagen börjar ta vid och mycket skall göras. Så för nu, vill jag bara önska dig en riktigt skön tid, tills vi hörs igen.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson