5. sep, 2020

Nu inleder vi september

Det är ju ofattbart hur fort dagarna passerar. Meditationskursen är startad och det blev en sjutusan till start. Det var ju fullmåne och då brukar vi meditera med Mångudinnan, så även denna kväll. Men inne i Växjö, där kör bilarna och tågen, människor passerar, ja milt sagt det händer och det låter.

Vi hittade en plats utanför IOGT-NTO, där vi ju håller till. Nere vid sjön där ljuset och stillheten (i min värld) råder. Men nja, det blev en riktigt bra träning för oss alla, även för de nya på att friden finns inom oss, vi behöver inte bry oss om omgivningen utan sluta ögonen och gå inom och där finns tystnad och stillhet.

Även en liten Spirituell healingsession, hann vi med på ett ont knä. Hur andra människor upplever det, ja vet man inte vad healing är, eller vad healing kan åstdkomma, då ser det bara besynnerligt ut. Men förstår man energier, frekvenser och dess hjälp, ja då blir det något helt annat.

Personen som fick healing, kunde röra sig betydligt bättre dagen efter och det kändes så skönt för oss alla. Kraften från många människor under en healing, blir så stark, så några minuter gör stor skillnad.

Jag känner mig andäktigt hoppfull för mänskligheten, när jag ser och känner vad som händer runt om i världen. Vi vill fred, vi vill kärlek och gemenskap - Så låt oss leva vår önskan, först i vårt inre - sedan blir ringarna i det yttre den verklighet som vi lever i.

Tack för att du läst.

Med kärlek

Greenleaves Andersson

 

Text och bild

Copyright

Greenleaves Andersson