24. mar, 2020

På väg mot nya mål

När denna bilden togs på mig, skulle den ev. vara till en artikel i en tidning. Men jag valde bort den, kände att den inte helt passade.

Nu ett år senare, passar den utmärkt. Varför, jo för nu är det bara en vecka kvar innan min Shamanutbildning börjar. Hoppas jag! Vi lever ju just nu i en lite orolig och obestämd tid, så lite is i magen behöver jag ha. Även om jag inte vill det.

Ofta tänker jag att detta skulle jag valt för femton år sedan, men varje gång när jag provat så har det fallit. Det är lite märkligt. Hade det gällt vad som helst annat så hade jag sagt att nehej, det kan bara inte vara meningen. Men i detta som känns så mycket jag, är det svårt.

Bortsett från detta, så går livet sin gilla gång. Det är behandlingar, måleri, fotografering och kurser. När jag läser om det så känns det mycket, men i min vardag är det väldigt balanserat.

Undrar om jag någonsin kommer att arbeta med 40-100personer i någon form. En dröm jag bär är att få hålla en meditation för 300personer. Det är en så stor dröm, jag hoppas att jag kan sätta den i sjön så småningom.

Ute är det vårvinter, iskallt på kväll och natt, för att sedan bli ljummet på dagen. Vitsipporna blommar och här har jag satt ut påskliljor och penséer. Innan påsk, vet inte hur det gått till för jag brukar göra sådant kvällen innan. Men nu behöver vi det som lyser upp, det som skapar glädje och samtalsämnen.

Min förhoppning är att just detta kan vara till hjälp.

Jag har äntligen börjat på allvar att skriva på min första bok, så nu skall det införlivas skrivning varje dag, det ser jag fram emot. 

Kanske delar jag någon mening här ibland, så ni får följa med i skapandet.

Nu hoppas jag att du får en underbar dag.

Med kärlek

Greenleaves Andersson