14. jan, 2019

Måndagkväll och tangentbordet lägger av

Godkväll på er allihop.

Det är fortfarande lite mörkt ute, men men det ljusnar.

Här blev det mörkare än jag tänkt mig, satte mig vid min stationära dator för att skriva ett ord till er, både här o där, samt lägga ut en bild. Men då hoppar bilderna upp och ner, orden blir fel och bokstäverna ???? Jag tänkte nu blir jag tokig. Samtidigt glad över att jag har inköpt denna lilla underbara varelse som kallas laptop. Tror att jag skall döpa den snart, det brukar jag göra med mina bilar så why not.

Nå, kommer du som läser på ett roligt namn, kan jag tänka mig att både få nöjet av att läsa ditt förslag och att använda det till ovan nämnda kära nyttoföremål. Så skriv mig ett meddelande i gästboken. 

 

Det kommit upp en ny affirmation för denna veckan och det är 

"JAG HAR ALLT SOM JAG BEHÖVER"

Det kan ju kännas konstigt att läsa denna affirmation, men saken är att oftast har vi precis det vi behöver när vi väl känner efter och tittar över vår situation. Visst vi kanske saknar den där precisa saken vi önskar oss, som t.ex. en elbil eller en baby. Men bakom det så har de flesta utav oss tak över huvudet, kläder på kroppen och mat på bordet. Så när du läser denna affirmation är det min önskan att du vågar titta djupare på din situation och verkligen känna efter hur du har det.

Att bara få känna känslan av att "jag har allt som jag behöver" är så stor och så stark att den kan förändra din energi till det bättre enbart genom att du tänker tanken och förnimmer känslan.

I affirmationen finns vetskapen om att vi har allt som vi behöver ner till droppen av vatten, en kram, ibland måste vi kanske våga be om det vi behöver men det finns där. Så ta chansen och fråga om det du längtar efter. Fråga universum, din Gud, hela naturen och människan närmast dig och du skall se att många gånger så öppnar sig nya möjligheter och du får uppleva en stark gemenskap och ett nytt flöde av vad du behöver i ditt liv.

 

Nu vill jag enbart önska dig en skön vecka och hoppas att du använder affirmationen till ditt absolut bästa.

Lev o njut

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson