30. dec, 2018

Att säga tack är väldigt fint

Så är det gjort, sidan för aromamassage och zonterapi är borttagen, sju år utav möten, arbete och glädje i detta är ur tiden.

Jag vill verkligen säga ett så stort varmt TACK till mina kunder som har kommit på Aromabehandlingar under dessa år. Ni är fantastiska underbara människor och jag har njutit utav att få möta er och följa er under varje år och tillfälle.

När näsan har runnit och min kropp protesterat på sina alla olika sätt har ni aldrig sagt ett endaste ord, mer än att ni vill fortsätta komma till mig. En sådan glädje det har givit mig att få finnas där för er, den är obeskrivbar, kan bara sägas med de outtalade orden som vi bär inom oss av tacksamhet på olika sätt.

Nu vandrar vi vidare, vi säger inte adjö eller hejdå. Vi säger på återseende för vi vet att livet kan föra ihop oss i det vardagliga, i nya möten på nya sätt. De sätten välkomnar jag med innerlighet.

Jag ser nu fram emot att få fortsätta följa mina deltagare på kurserna, förhoppningsvis under flera år. Mötas på nya sätt och ta nya tag på min egen väg.

Men här och nu vill jag också Tacka, Lisa Kock min lärare i Aromaterapi för min kunskap i eteriska oljor, i massage och i örter. Utan hennes kunskap hade jag aldrig kunnat göra det jag har gjort, så Lisa ett varmt tack till dig. Kanske ses vi bland örterna återigen framöver.

Låt oss mötas, vandra vägen tillsammans och dela det som vi kan dela med varandra. Du och jag och alla andra.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson