27. dec, 2018

Sista torsdagen för 2018

Hej och välkomna in till denna torsdag innan nyår.

Det är alltid en speciell känsla när nyår närmar sig för mig. Det är många avslut i företaget och jag satt precis och gick igenom GDPR, för första gången inför ett årsavslut. En märklig känsla, det kommer att ta ett tag, innan rutinerna sitter där de skall, känner jag. Men de har ju något gott med sig egentligen, de är ju till som ett skydd för oss individer. Det är ju bara det att som jag har sett att det har blivit så måste du ju som kund godkänna ett företags använding utav datan. Å då kan de fortsätta som tidigare.

Jag tar upp detta då jag läste Goggles information ang. GDPR. Där står det hur de använder all vår information, samlar och sparar och delar med sig. Avlyssnar våra samtal m.m. Där blev jag lite fundersam, men det kanhända att det bara är jag, som känner så. Funderar på vart Tystnadsplikten tog vägen. Så jag tog ett beslut, när du ringer hit för ett samtal, då går det till den fasta telefonen (som jag trodde att nu säger jag upp den). Det visar sig nu att nehej det gör jag inte alls utan vi hörs på den. 

Annars är det ju planering, samling och genomgång som genomsyrar en del utav dessa sista dagar. Genomgång utav journaler, skrifter, hemsidan, uppdateringar så långt ögat ser.

Var igår på Annandagjul en stund på Öland, vandrade och fotograferade. Senare idag kommer du att kunna se några utav dessa foton här, på min fotosida.

Det var en underbar dag, med solsken och fågelsång. Svanar och gäss flög över våra huvuden, precis som många många flygplan också gjorde. Vi räknade till 11 flygplan som mest på en gång på himlen. För min personliga del, så brukar flygplan symbolisera resor. Nästan varje gång när jag ser ett flygplan gå in för landning, avslutar jag något i mitt liv. När jag så ser ett flygplan lyfta från marken, brukar jag ha gått in i något nytt i mitt liv. Något som jag skall sjösätta. Så med så många flygplan i luften, kan det faktiskt få symbolisera hur det ser ut just nu i mitt liv. Med många bollar i luften.

Jag tänker att vi sällan samlar ihop oss och faktiskt ser hur vi har det. Precis en sådan bild med alla dessa flygplan, får mig att stanna upp och tänka till. Jag älskar mitt arbete och vill inget hellre än att dagarna fylls med människor som önskar min hjälp. Ibland är det så, men inte alltid. Då brukar jag passa på med att måla fönster till huset, gräva i trädgården, ta hand om de mina m.m.

Som du vet, (tänker jag), så målar jag konst och fotograferar, gör smycken och shamanpåsar, lite olika salvor och marmelader. Detta  en del av min verksamhet. En del utav det kan du köpa via min hemsida men några saker går bara att handla när du kommer hit till Dunshult. 

Från och med 2019, kommer vissa saker att förändras, Aromamassagen och zonterapin försvinner. Några undrar varför, mitt svar är som det är; jag blir snuvig, har fått lite ont i olika fingrar o när kroppen säger ifrån då skall vi lyssna. Jag vet att när min kropp får lite vila och lite förändring då är den på gång igen, hel och lycklig. Så därför väljer jag att genomföra denna förändring. 

Min kropp och själ längtar efter att gå in mer i den spirituella världen, med healingen, medium arbetet och drömmarnas liv. Det börjar komma en tanke om att ev. gå en samtalsterapeut utbildnig men det är ännu bara en tanke och du vet ju säkert om att du kan komma hit på Medial Coachning vilket är en samtalsform här hos mig.

Det som gör att jag funderar över detta, är de älskade kunder som jag har haft som mina massagekunder. Hur de har förklarat för mig att de älskat våra samtal och kommit till mig lika mycket för massagen som för samtalen. Vi känner varandra, har följt varandra i allt från fem till sju år och det blir ett mycket speciellt förhållande. Jag har upptäckt att jag trivs med det, så väldigt mycket. Mycket mer än med att bara möta en kund/klient en gång eller endast ett fåtal gånger. Jag älskar närheten och gemenskapen som har blivit oss emellan. Säkert har jag fortsatt med Aromamassagen flera år extra för att jag bara har älskat dessa människor och vår gemenskap.

Detta vill jag känna i mitt arbete, "Jag har tystnadsplikt" det är grunden, det jag delar med mig av är inget hemligt, men mina klienter/kunders ord är verkligen det. I det enkla har det genuina vuxit fram och därigenom har människor kunnat få hjälp på ett väldigt djupt plan utan att så mycket reflektera över det. Inte förrens det har gått ett tag och då är förändringen där.

Ja, du hör ju, detta är mina tankar om 2109, om livet och framåt andan i Hjärtat´s Livsharmoni. Det är inspirerande och utmanande. Kanske kommer dansen, genom Frigörande dans, jag älskar att dansa och sjunga.

Livet är kort och det finns en hel uppsjö utav magiska underbara saker att göra och möta. En del känns underbara, andra känns väldigt jobbiga och en del drar ner oss så vi tror att vi aldrig mer kommer att få känna ljuset i vårt hjärta. Men det är livet och när orken återvänder, när ljuset lyser med sin starka låga, då finns det så mycket härligt att ta del utav.

Nu vill jag bara önska dig en riktigt härlig torsdag, ta väl hand om den, för den är din.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson