11. dec, 2018

Tisdag den 11 december

Hej!

 

Tänk att sitta här en tisdag och skriva blogg, ja vet du det kan behövas känns det som. Livet går i raketfart, å ibland fortare än vad jag önskar. Här varvas arbete med skriveri och måleri, tid till mina klienter och förberedelser inför 2019. 

Det är ju dags att sätta agendan för nästa år, köpte min nya kalender igår, en grön mjuk kalender blev det, lagom stor och med sidor som är anpassade mig som arbetar efter klockan nästan hela tiden. Kanske har du sett att jag nästa år upphör med massagen och zonterapin. Det är min kropp som säger ifrån och då är det nu dags att lyssna. Det har vi ju lite till mans svårt att göra, men jag vet ju utav erfarenhet att det är utav yttersta vikt att lyssna till både kropp och själ om vi vill må bra.

Inte bara har jag insett detta genom mitt arbete utan även genom mitt eget liv och mitt eget leverne. Visst jag använder vare sig, alkohol eller cigaretter eller några mediciner, men jag har mina akilleshälar, t.ex. sena kvällar.

Det är ju både med smärta och glädje jag lämnar de båda, för givetvis så arbetsmässigt har jag mött helt underbara människor igenom min massage. De kommer jag sannerligen att sakna, kanske möts vi på annat sätt framöver, vem vet. Jag hoppas.

Att göra avslut i livet, kan vara helt nödvändigt, men kännas så oöverstigligt svårt att man låter bli. Oftast blir då detta ett problem som hänger med och som har en tendens att växa oss över huvudet. Ser man något som inte blir bra är det alltid bättre att avsluta tidigt, hur svårt det än kan kännas och det spelar ingen roll om det är en relation till en annan människa eller om det gäller sockerberoendet.

 

Nåväl, med dessa ord till er på min väg, tänker jag fortsätta att ta mig an denna tisdag. Jag önskar dig en magisk dag med massor av glädje.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson