20. aug, 2018

En affirmation som skapar eftertanke-sparas

Förra veckans affirmation känns så viktig så jag lägger den här för att bevaras under tid så du kan läsa den om och om igen, och även jag.

"Mina känslor är värdefulla vägvisare på min väg"

 

Det vi lär oss om oss själva är för det mesta att Hålla våra känslor i chack. 
Just detta förhållningssätt skapar fullständig kaos inombords.

Själens uttryck tystas, det lilla barnets gråt blir något fel och fult. Trots att det föddes i ljuset öppen i sin kommunikation med Gudinnan och hela Universum genom det.

En människa i sin öppenhet vet att en tår kan komma såväl i glädje som i sorg. Men glädjetåren jublar vi inför och vänder oss så bort i vämjelse inför tåren sprungen ur sorg.

Vi föds med känslor och vi dör med känslor. Varför inte tacka dem istället för att gömma dem? Varför inte älska dem alla istället för att skämmas för dem.

Med inkännande och kärlek kommer vi långt så långt att vi kan älska oss själva precis som vi är.

Det går inte utan känslor- för då vet vi inte vad kärlek är.

 

Så för oss att bara känna gör oss mer i harmoni med livet. Minsta lilla känsla som kan förnimmas skapar mer glädje och gemenskap än den stängda dörren som håller känslorna på plats.

 Det är min förhoppning att du och jag kan mötas en dag ren i våra känslor så ilska, sorg, ledsenhet, besvikelse m.m. har känts färdigt och kan lämna plats  för glädje, gemenskap, lugn, harmoni m.m. istället.

Att få mötas och dela utan djupa hålor i vårt inre där vi sparat våra minnen och med dem starka känslor, gör oss mycket mer i nuet, i kärlek och utan rädsla.

Med dessa ord önskar jag dig en skön dag.

Med kärlek

Greenleaves Andersson