17. mar, 2018

Ojoj ojoj vad tiden går

Godkväll kära läsare.

Jag hoppas att ni fortfarande kommer hit ibland, det är helt galet så fort tiden går.

Den sista veckan har gått åt till kopiering och skrivning av information till den tvååriga Spirituella Healing kurs som jag startade idag. Fyra modiga kvinnor som jag får följa under två år och vara ledare till. Det skapar både ödmjukhet och lite nerver inombords. Jag vet ju att min och mina guiders tanke med denna utbildning är att hjälpa världen få nya Spirituella healers som vill och kan hjälpa utifrån ren kärlek. Vi vet att det kommer vara fyra kompetenta healers som lämnar utbildningen någon gång nästa höst. Det gläder mig enormt mycket.

Som du säkert förstår så började resan idag och jag kommer att återkomma efterhand med hur det fungerar för mig att vara ledare för utbildningen. Det är ca 13 år sen jag sist höll i en liknande utbildning, det är länge sedan. Under dessa år har jag lärt mig så otroligt mycket mer och har en helt annan grund/plattform att stå på vad gäller den egna kunskapen. Det bådar gott, känner jag.

Men visst den har inte fått all min tid, jag har varit på årsmöte i Tingsryds Skrivarklubb, där fick jag nu äran att bli ordförande. Tänk, säger jag bara, aldrig att jag när jag satte mina händer och fötter i denna förening tänkte ens i en sekund att här vill jag bli ordförande. Varför kan man undra, men vi har haft en underbar man som verkligen har delat med sig både av kunskap och skratt. Det är mycket värdefullt, tycker jag. 

Nu hoppas jag att jag kan bidra med den jag är och med mina tankar om vår förening i både det lilla och stora. Jag har backupp, både av tidigare ordförande, vår kassör och våra medlemmar. Dom ringer och kommer med tips och idéer, och dom säger Välkommen, vi är så glada att du ville bli vår ordförande. Jag blir så glad, känner att jag vill bidra med mer än jag hittils gjort och även jag själv ser fram emot att se vad jag kan åstadkomma där.

Men nu får det bli lördagkväll i huset, kanske en rolig film eller lite yatzy o fika.

Jag önskar dig en härlig helg.

Med kärlek

Greenleaves Andersson