18. jan, 2018

Torsdags kväll med Yatzy o film

Hej och Godkväll kära ni.

Vilken härlig dag. Väcktes av maken med en hejdå puss å så ringer klockan. Dags att stiga upp 05.30, lite tidigt är det allt men jag är en person som gillar morgonen med gott om tid. 

Tre vackra katter önskar mat och morgongos o matte är inte nödbedd. Mjuka gosiga stora kattkillar som på olika sätt visar matte uppskattning, dom får gärna av min tid o kärlek.

Så när allt är gjort, packat o klart till denna Tjureda dag åker jag med bilen vid sju tiden. Att få lyssna på lite radio, ny musik o något nytt om världen kan vara riktigt trevligt ibland. O när jag tröttnar får tankarna bara gå tills det kommer in en sång i huvudet som bara måste sjungas. Nu kanske jag inte minns alla texter på låtarna som kommer upp, men jag sjunger det jag kan o sen byter jag sång.

Första mötet i Tjureda idag var en härlig liten hund som jag nu mött många gånger. Idag visade det sig att hunden hade fått lite olika krämpor. En del läker ut andra är tveksamt. Jag vet att jag kan ge hjälp, men även våra djur blir gamla och ibland sjuka på ett sätt som inte vill läka sig. Det är svårt för vi älskar våra djur villkorslöst och utan hämningar, så när de blir sjuka händer det att vi känner oss sjuka själva.

Som jag sa innan idag så bär våra husdjur på våra bördor och de gör allt för att hjälpa sin matte o husse. När jag vandrade i fjol så gick det bra för två av våra katter att matte var borta, även om dom saknade mig. Men för Tappe blev det katastrof, han blev så deprimerad att han valde att ligga i kattlådan, mitt bland kiss. 

Så även att vi talade med varandra med djurkommunikation så blev hans saknad efter mig fysiskt för stor för honom. Då fick han prata med mig i telefonen, husse höll luren och så småningom hittade han glädjen igen o blev nästan sig själv. När jag kom hem ville han inte släppa mig ur sikte o bara gosa hela tiden.

Det är viktigt att vi förstår hur mycket vi betyder för de djur vi omger oss med när det finns villkorslös kärlek emellan oss.

Min dag fylldes så med både Spirituell healing och Aromamassage. Så kom det in fler anmälningar till kurserna och det är ju helt underbart. Jag kan knappt vänta tills de börjar.

Det blev en snabb lunch med min käre bror, som alltid går samtalet i vågor från det ena ämnet till det andra och vi lär av varandra. Det är det bästa att verkligen känna att oavsett i vilken ålder jag kommer att vara, kommer jag att kunna lära och lära ut. Att dela på kunskap, vishet och erfarenhet berikar allas våra liv. Jag vet att detta är något som vi alla behöver göra för var och en av oss har våra egna ryggsäckar som vi fyllt längs med livet och det är summan av innehållet som gör oss unika. Alltså är din kunskap och det du vet lika viktig som min och alla andras. Det tål att tänkas på.

Så rätt som det var blev det kväll och hemma igen vinner jag en Yatzy runda och får 304 poäng. Så nu får jag fira för jag har ingen aning om när det händer igen.

Till dig som läser vill jag sända med ett ord och ikväll blir det Villkorslös kärlek. Att älska utan att hålla fast, ställa ouppnåliga krav o genom att bara låta den andra vara som den är, det är kärlek. Finns det någon jag önskar att du älskar så Så Är Det DIG SJÄLV.

Med dessa ord önskar jag Godnatt.

Med kärlek

Greenleaves Andersson