11. jan, 2018

En stund i vardagen

Det finns alltid saker att göra, så att bara sätta mig o ta en te det är en riktig lyx i vardagen. 

Just nu är det tid för o affischer att hitta anslagstavlor runt om både Dunshult och Tjureda. Kurser som jag planerat och som jag givetvis önskar skall starta, längtar efter att människor ringer/mailar o säger Jag vill vara med.

Det är en obeskrivbar känsla att mötas i grupp och utvecklas tillsammans. Det är ju en stor utveckling även för mig att få hålla kurser. Det som är lärt vare sig det är genom kurser eller egen lärd erfarenhet är ju så himla roligt att få dela med mig av.

Att få väva samman kunskap är ett fint sätt att väva och då vi alla bär olika erfarenheter och kunskaper i vår ryggsäck vet jag att just min väv kan ingen annan väva. Så är det med oss alla, så du förstår säkert att jag tycker att det är viktigt att vi alla delar med oss.

Då  jag har olika evenemang som är inplanerade för egen del och fortsättningen som följer på det jag nu skapar tar ju inte planeringen slut nu, utan den är konstant pågående. Jag brukar säga att jag kommer att bli 150 år o frisk o hemma  i knoppen hoppas jag det, för tänk på allt roligt som finns att göra.

Allt ifrån att skriva bok till omställningskurser till att lära om allt nytt som kommer nu. Det nya med musiken Jon Henrik Fjällgren t.ex som för ihop det gamla med det nya, till Kate Perry som visar på vad vi människor är kapabla till och som sprider ren kärlek med sin musik.

Själv sitter jag ännu med en kopp te och blickar ut över Toftasjön. Så vackert i stilla blått där isen lagt sig på sjön och allt är stilla.

Det är dessa stunder som jag behöver för att höra orden i mitt inre. Känna kärleken till livet även då några nära har det svårt. Nästan inget kan kännas så viktigt som att glädjas över det liv vi fått och när vi har hälsan våga leva och ta för oss.

 

Med kärlek

Greenleaves Andersson