16. nov, 2017

En planeringsdag

Hej kära ni som läser

Ibland undrar jag om ni är där, men så tänker jag att jag har insett att jag älskar att skriva, å då gör jag det och hoppas att ni är här och läser med mig.

Igår kväll var jag på Ryds bibliotek och föreläste om drömmar. Två korta intensiva timmar som gick så fort som en ögonblink. Lite frukt och vatten för att finna frågor inombords, men det blev prat även under den stunden. Det är så ofattbart härligt att prata om hur drömmar lever inom oss på olika sätt och få beskriva hur min drömutbildning och med den mina egna terapier på mig alltså, har hjälpt mig.

För mig är den Spirituella healingen och drömterapi det mest fantastiska som finns. Jag inser självklart att jag nu är i en position där jag ej kan betraktas som objektiv. Men betänk att innan jag fick boken utav Louise Minerva- Li i min hand så hade jag inte så mycket koll på mina drömmar. Att dom var viktiga och att jag levde ett liv i dom det visste jag. Jag som kan vakna och gapskratta och storgråta. Men det djup som jag har sett och upplevt idag är något helt annat.

Nu hoppas jag att jag skall få komma ut och föreläsa mycket mer, så vad gör jag då. Jo jag åker till olika bibliotek och pratar, sen får vi se hur det går. Ni kan ju alltid önska mig lycka till.

Alltså har denna dagen, som blev blank besparat mig en helg iväg för att fixa min planering inför nästa år. Det är som vanligt i alla fall i min värld, att saker kan förändras men det mesta är satt å sen får det komma till eftersom. Det är verkligen roligt att skapa ett år utav händelser å se hur det utvecklas. En del invecklas o en del avvecklas sen finns det det som utvecklas o det hoppas jag att det blir en del som gör även nästa år.

Imorgon är det fredag och nu börjar det dra ihop sig till Åkroka rundan där jag har blivit inbjuden till att vara med i år. Så roligt, jag har önskat att få vara med i det gäng av kvinnor som är här hemma sedan vi flyttade hit. Men ibland tar saker lite längre tid än man tror. Så vad gör jag då, jo några marmelader, kanske en sylt i år, salvor och smycken, sen får jag se vad mer det må bli. Åkroka rundan är minst fem år och brukar vara välbesökt, det är roligt.

Om du blir nyfiken på mitt kalendarium för nästa år ta en titt.

Nu får jag önska dig en skön kväll o du jag undrar hur du ser på din tid fram till jul, här är det ängel i fönstret dags och plock av mossa m.m. o det älskar jag.

Hoppas du finner glädjen och nyfikenheten i livet, för den skapar så mycket gott inombords som sprids ut till oss.

Med kärlek

Greenleaves Andersson