10. nov, 2017

Efter storm kommer lugn

En stund tillsammans

En fredag kväll, o ute har mörkret lagt sig över både sjö och land. Sista dagen innan helg för många av oss. 

Min vecka har varit omväxlande o jag njuter utav att få ha det så. Visst lever även jag med klocka och tider men det är mer för att skapa gemensam grund än för att slaviskt följa tiden. Det är skönt när universum får möjlighet att skapa flöde och jag bara kan få följa med. 

Allt till krönikan är på plats så även bilden som skall visa vem jag är som representerar Urshult i tidningen. Det är verkligen roligt o jag vet att det kommer att läsas av någon mer än mig.

Föreläsningen är skapad o jag filar på mindre ändringar men jag vet ju också att jag kommer att sväva ut bland kunskapen som jag fått med mig längs med resan. Jag tycker att det är roligare så men jag tittar ibland på Ted och då ser jag hur de håller sina tider och full fokus på det de bestämt sig för att säga. Nåja jag kommer att ge mitt bästa och hoppas på att de som kommer får med sig något värdefullt från kvällen.

Annars tog jag mig en timme för att luka en rabatt och peta ner några tulpanlökar. 

Så småningom blir det vår igen med blommor o blad. Det ser jag lika mycket fram emot som den vinter som är i antågande.

Stormen bedarrar och i huset blir det skratt o fniss. Det är så härligt o detta är livet. Först så blåser det sen kommer lugn o harmoni. Utan den storm som kommer finns ingen chans till riktig förändring så även om det är tufft är det också behövligt.

Nu får jag önska en riktigt härlig helg.

Med kärlek

Greenleaves Andersson