26. okt, 2017

En annorlunda vecka

Det blev en annorlunda vecka för mig än den jag trodde mig ana i söndags. Det kallas livet när den egna planeringen brister likt knoppar på våren.

Men i måndags kom jag i alla fall till min webbkurs o skrivit min text det hade jag gjort. Under kvällen skulle texten gås igenom, den genomgången skedde med ett speciellt program. Där tittades på hur många ord jag skrivit, på vilket sätt jag byggt innehållet med nyckelord m.m. Jag satt där och insåg att jag plockat delar av det jag gör men liksom inte byggt broar till vad jag vill uppnå o vad du kan uppnå.

Så med nyckelordet rätt blev texten verkligen upplyft. Tänk vad 1 ord kan göra. Så är det ju annars också i o för sig. Ett ord kan skapa stora leenden, trygghet eller krig, så när man använder dem behöver man tänka till ibland.

På Tingsryds skrivarklubb där jag är med får vi lära oss om våra ord. Om berättandets konst och ordvrängeri. Hur rytmen balanserar orden och textens innehåll kan bygga upp stämningar. Å givetvis mycket mer, det är med glädje jag lyssnar på dom andra.

För min del berättade jag lite om min vandring o jag lovar det är härligt att berätta för just då förflyttas jag ner till El Camino och Spanien.

Arbetet flyter på vilket är så skönt och lite roligt hände även här i veckan. Blev uppringd utav en kvinna som presenterar sig som representant från Hitta.se. Jag bara undrade hur det kom sig att hon ringde till mig. Då hör jag i andra luren, jo jag såg din fina annons i Nya Allehanda. Grejen var att hon satt i Kalmar o Nya Allehanda är Tingsryds kommun egen gratis tidning. Så det där med att man inte når ut det stämde inte.

Så idag har det varit Tjureda dag med massor av trevliga möten o God mat på Cafeboden i Rottne. Det är skönt att dom finns o lagar god mat. En dag i Tjureda innehåller mer Aromamassage än andra dagar, det har förbryllat mig ibland men jag är djupt tacksam över att få arbeta med mina eteriska oljor.

Nu är vi på väg in till fredagen det är bara John Blund som väntar.

Får önska dig en God natts sömn o på återseende.

Med blåsiga hälsningar
Greenleaves Andersson