2. sep, 2017

Så börjar första etappen

Hej alla

Så går då bilen mot Nyköping och Skavsta flygplats.

Låg igår i sängen och tänker att det nu är sista natten hemma innan resan. Pratar lite med maken och håller handen när vi så somnar.

Vaknar av vår katt Tasse som vill gosa med matte mitt i natten och som efter det när jag åter somnar in blir förbaskad på mig för då vill han gå ut. Kör ihop mattan o mjuar MATTE vakna. När jag väl vaknar o går ner med honom går jag förbi en stängd dörr där min dotter med familj ännu sover, tack o lov.

Så nalkas morgonen och barnbarnen vaknar, tv på. Men när jag frågar om vi skall plocka björnbär, smultron och jordgubbar då åker den av i en hast. Å så får vi njuta frukost med dottern o hela familjen.

Det är verkligen morgonlyx.

En skön stund går fort å de reser tidigt, hela huset är ju i resläge. Men jag tar det lugnt, målar en tavla, går igenom listan 8 de gången. Vilken tur annars hade jag nu åkt utan min kära tandkräm och tandborste. Visst finns det båda delar i Frankrike men kanske inte Urtekrams tandkräm som är helt super.

Mitt i måleriet ringer det på dörren o utanför står en granne. När jag möter Laila börjar hon prata om mitt skavsår, vilket hon läst om här. I handen har hon ett stort ark med SKAVSÅRSPLÅSTER liknande Comped. 

Jag blir så himla glad o känner mig verkligen tacksam. Tänk att hon tänkte på mig o vet ni jag anar att det kommer att behövas. Kära Laila jag säger det igen, stor kram o varmt tack.

Å nu har vi passerat Kisa o ätit lite mat, så gott. 

Allt nytt närmar sig med stormsteg, allt detta medans jag sitter här o funderar på trädgården hemma där mycket alldeles snart är moget o färdigt att skörda.

Jag gick en runda i trädgården innan jag åkte o nu får du en liten bild av allt gott där för både djuren och oss.

Vi hörs i natt när flyget närmar sig.

På resa

Greenleaves Andersson