1. sep, 2017

Fredagkväll i hemmet

Hej och godkväll 

Satt i fåtöljen o kollade in Facebook, kändes som att allt är helt vanligt. Men det är det inte, för ute i köket är det dukat till fest, o gästerna kommer med bil. Hörde precis att de beräknar att vara här kl. 22.45. Det blir lite sent, men men. 

Vem kommer vid denna sena timme, jo min dotter med familj från Visby. Det blir en stunds samvaro innan sängen kallar på oss alla och en härlig frukoststund imorgon bitti. Allt detta på några få timmar o som jag vet kommer att berika min vardag länge. Det är inte så mycket som behövs för att kärleken skall flyta lätt i ådrorna.

Så är det ju sista kvällen innan resan o jag känner att det jag har kunnat ordna det har jag hunnit med, o det känns så skönt inombords. Imorgon bär det av till Nyköping och till Connect hotell, 75 m från Skavsta flygplats. Nära men det behövs för flyget går 06.40 och två timmar innan skall jag vara på flygplatsen. Det kan man kalla tidig frukost. Det är ju helt underbart att jag kan få frukost så tidigt, så jag har lite i magen när jag anländer till Frankrike och Biarritz.

Har nog gått igenom min Ta med lista, sju gånger och bockat av o önskat att jag inte bockat av när jag går igenom den igen, utan kunnat göra det vid sista tillfället. Men va sjutton, det är ju bara tankar som snurrar runt, antagligen är de där för att jag inte skall hinna känna mig nervös utan bara komma iväg o ta det som det blir. Alltid till det bästa.

Ju närmare vandringen jag kommer, ju mer känner jag hur jag går inåt, inåt i mig själv. Hör min inre röst kalla, viska, ropa. Känner hur den längtar efter att få ha mig helt för sig själv. Känner naturen, universum i kroppen som en vårflod som ger sig till känna som en del av mig. Så klar och närvarande redan nu. Ser fram emot att få möta dessa inre aktörer och dela tid med dem.

I molnen, I jorden, bland blommor och träd.

Bland rötter och fötter som blandas för att bli en.

I huvudet, ovan Gaia, bland stjärnor och galaxer.

Bland Vintergatans mjölkvita skira dräkt,

skall jag sväva, så inom så utom.

 

Nu blir det nattamat o prat o vi Vi hörs imorrn.

Natti