28. aug, 2017

Lite överraskningar längs med vägen

Helt plötsligt, ser jag min bil!!!

Vad gör den där, så här dags???

Jag är på väg in i Svängstad och skall precis komma fram till gamla vackra broar, när min nacke ser en kvinna komma ner från en liten stig. Tack vare henne så får jag syn på min bil. Tar upp telefonen och tar ett kort. Vad sen jag ringer givetvis min man och undrar om han är och fiskar. Men nej,,,hans svar låter som följer; Hur kunde du se den där? Jag förstår om du är förvånad men om du går över broarna så kommer du att bli än mer förvånad.

Så jag går över broarna, så lycklig över att äntligen ha kommit fram till en ort med fika eller i alla fall en affär med MAT. Jag som skulle vandra 26km tog väl inte med mig någon fika eller macka. Nehej inte jag (knäppt) nje jag brukar alltid hitta min färdkost längs med vägen, så jag tänkte att jag hittar både blåbär och lingon, kanske något äpple m.m. Men, helt tomt var det, sjutton också. Så när jag kommer till Svängstad är jag vrålhungrig.

Gissa om jag blir glad över att se min man sitta på en bänk nere vid vattnet, tänker att nu får han följa med mig och ta en bit mat. Men när jag kommer fram så inser jag att jag behöver inte gå en meter till för att få mat. Där finns te, frallor och två riktiga lyxkakor ( tosca och biskvi). Vilken lycka!! Här kommer lite bilder.