25. aug, 2017

Nu börjar det dra ihop sig

Med lite drygt en vecka kvar innan avresa är det nu det börjar kännas i mig. 

Frågor som, Har jag allt jag behöver?

Vad har jag glömt att tänka på?

Kan jag packa bättre så jag får med mig mer? (fast jag packat om åtskilliga gånger). Hur hittar jag till tågstationen i Biarritz?

Men också, Vad kommer jag att möta? Hur kommer jag att uppleva att vandra så länge? Frågor som säkert har svar, men just nu så finner jag ingen tid eller nöje av att få dem besvarade. Jag längtar istället efter att livet skall besvara dem åt mig genom att jag upplever dem.

Det är ju inte bara att lämna saker och livet utan det skall även fungera när jag kommer hem. Så det är mycket planering just nu. Tänker att lämna allt bakom kanske inte helt går och inte har jag tänkt det heller. Har ju bestämt mig för att sända Distanshealing till de som önskar, så en timme om dagen kommer att finnas tillgänglig.

Ingen telefon, enbart mail, är en bra lösning. Ingen Facebook det blir vila för själen.

Annars är det impregnering av skor som gäller just nu, å så hittade jag en vattenflaska med hake som jag kan hänga på framsidan av min ryggsäck. Vilket kommer att hjälpa mig mycket med mitt vatten problem. Det var skönt.

Hälsade på hos min son, en dag tillsammans är härligt. Det bjöds på frukost och på em var vi ute vid Billingen i Skövde och grillade o badade (bara min son). Skönt att veta att när jag ger mig av så är det mesta ok och att ha djupa samtal känns alltid bra för mig.

Nu hoppas jag att du får en skön fredag o njuter av livet.

Med kärlek

Greenleaves Andersson