16. aug, 2017

18 dagar kommer att gå fort

En ny dag har kommit och gått, till dig som läser Välkommen hit.

Å ja, jag tog tag i mitt problem med ej bokat -incheckat bagage. Vad hände, jo Bravofly lovade att återkomma inom 7 dagar för att meddela mig om vad det kommer att kosta att boka om så jag får med bagaget som incheckat istället för som handbagage. Sju dagar till något som de borde veta, tänker jag. Nu funderar jag på andra vägar istället, men längs med vägen o tills beslut tänker jag tänka klart och kolla vilka alternativ som finns.

I slutänden blir det bra, det vet jag.

Visste också att jag behöver intyget från hemförsäkringen på att jag har reseförsäkring, så jag ringde Länsförsäkringar idag. Det skulle komma på posten o det ser jag fram emot. Ännu en sak som lägger sig tillrätta. Men det stora idag är att jag har packat min ryggsäck med nästan allt som skall med. Jag har gjort den redo för min provrunda, som nu blir på fredag, med tanke om att gå 2,5 mil med packning/ryggsäck. Det ser jag fram emot.

Startar nog runt tolvsnåret, så får jag se hur lång tid det tar och hur det känns. Snacka om att vara glad när jag packat färdigt. Så är det, allt som jag tänkt kommer inte med nu heller, men allt av vikt är med och kläderna bantade redan nu. Tänker att det är bättre att minska här hemma än att sända det med buss i Spanien till Santiago de Compostela. 

Har nu börjat mer att prata om min förestående resa med människor jag möter och får nu många olika frågor och synpunkter. "Bara positiva" men samtidigt råd som skulle kunna göra att jag kom att känna otrygghet. Men jag blir lugn av tanken på min vandring (kanske inte på de olika flygningarna, men det löser sig säkert) och trygg i det jag skall göra. Jag känner att vi människor många gånger låter oss stoppas utav de rädslor som vi känner. Det är synd, för bakom rädslan finns kärleken både till oss själva och till  livet.

Så med den kärleken tänker jag nu gå till sängs och njuta av en god natts sömn. Tänker att vi hörs på fredag efter min vandring och innan vi här i huset drar in till Stan "Växjö" för att gå på Karl-Oskar o lyssna på musik.

Önskar er en skön morgondag full av glädje.

Med sol i sinnet

Greenleaves Andersson