13. aug, 2017

Det blev en bra dag

Hej och godkväll till dig som delar denna stund med mig.

Efter nattens olika våndor har det mesta rätat ut sig och det känns så härligt. Då jag letade efter mitt regnöverdrag i trötthetens vågor, letade jag efter den söta lilla orange väskan som skulle innehålla regnöverdraget. Men när min man ute i en garderob böjer sig ner för att ta upp en filt som fallit på golvet, ser han en brun förpackning med texten regnöverdrag. Han tar den med ut och säger här i ligger regnöverdraget o det gjorde det.

I vaket tillstånd kommer jag ihåg hur jag tänkte att i o m att jag skulle prova min ryggsäck innan jag åkte så den passade, valde jag att behålla förpackningar på annat som skulle ingå. Jag blev så glad o och tacksam.

Det blev en resa till Växjö och in till XXL. När jag möter samma kille som hjälpte mig sist säger han bara, "Den fungerade inte, eller hur". Å jag svarar, "Jo men den är för liten."- Inga problem säger killen, det fixar vi. - Jag tänker att det blir bra o vet du det blir så himla bra.  Killen säger- Vi har fått in en precis likadan fast på 40 liter det är bara ett problem det är inte samma färg. - Jag kan knappt tro mina öron så glad blir jag o färgen är ju inte allt, huvusaken att den fungerar och känns bra på kroppen.

Så nu är jag ägare till en mörkt turkos 40l ryggsäck av märket Lundhagen. Vill bara säga det att den tidigare var på 30l och det är ju helt ok, beror ju på vad och hur länge man skall vara borta. Det är verkligen en riktigt skön ryggsäck, hur skön kommer jag att veta efter den 27 augusti då jag har bestämt mig för att vandra min provrunda på 2,5 mil med full packning. Det är inte första gången jag går sträckan men att vandra med 10kg extra på ryggen är jag inte van vid.

Jag hann nästan med att prova alla de kläder som jag tänkt att ha på vandringen och du kan se en del av min vackra outfit här bland mina bilder. Lägger även upp en bild på väskan.

Jag lärde mig även något nytt, nämligen att på XXL kan vi lämna in våra kängor för att få dem impregnerade (gäller ej läder). De har en maskin som fixar impregneringen och då går den på djupet. Detta har jag bestämt mig för att göra, det är ju rätt skönt med torra fötter.

Nå, idag har dagen varit händelrik och ikväll tar  jag och lägger mig mycket tidigare, rent av nu.

Så god natt och sov så gott.

Hoppas att du vaknar imorgon pigg och utvilad och verkligen känner att det är härligt att det är måndag och jobbar dag. Här hos mig känns det så, helgen är skön och veckan lockar alltid med nya upptåg och möten, det är så skönt. Så med tacksamhet säger jag på återhörande.

 Vänligen

Greenleaves Andersson