13. aug, 2017

Så vad gör jag nu????

Godnatt alla ni som är uppe.

Kan inte sova, letar efter något som har försvunnit, nämligen regnskyddet till min ryggsäck. Å varför letar jag efter det mitt i natten? Jo, för att jag måste byta ryggsäck! Å, det är så där, för jag gillar verkligen den jag valt, men den räcker inte till alls för sitt ändamål.

Nämligen att hålla mig med det jag behöver under mina 32 dagar. Så alltså letar jag och jag inser ju självklart att jag har lagt det på det bästa stället, helt logiskt och rationellt. Det är bara det att jag när jag blir trött blir helt stopp i hjärnan, men vad hjälper det här letas det ändå.

Som du kan se på kortet som min man tog så är jag glad och strålande, men det var innan jag började packa ner det som skall med på min vandring. Jag kom till hälften när jag insåg att sjutton också det ser inte bra ut. Så försökte jag att sätta fast min sovsäck ovanpå ryggsäcken men nej det var inte så bra. Provade att sätta fast den under, men nej inte det heller och inuti så äter den upp mycket utav utrymmet. Den är inte så stor, men ack den blev stor ändå.

Nåväl, det var ju skönt att skriva av mig om "eländet" som ju egentligen när jag tänker efter knappast kan påstås vara det. För jag är ju ännu hemma, har tid på mig reser ju inte förrens den 3 september, så nu går jag o lägger mig.

Ljuva sängen väntar så nu önskar jag er alla en riktigt skön o god natts sömn.

Hörs nog idag fast senare.

Godnatt

Med sömn i ögonen

Greenleaves Andersson