10. aug, 2017

Bara 24 dagar kvar till resa

Godkväll kära läsare

Tidigare idag så kände jag att tiden springer iväg, nu när jag sätter mig här och skriver in att det är 24 dagar kvar till resa, känns det fortfarande långt kvar till avfärd. Men av erfarenhet så vet jag att dagarna framöver kommer att gå lika fort som denna veckan har gjort.

Torsdagarna blir som en milstolpe och idag så är det bara tre torsdagar kvar innan jag åker o det är inte så många det. Idag kom frågan upp om när jag är tillbaka i Tjureda och på detta svarade jag att det beror på. Jag har tänkt mig den 5 okt. men det är klart som jag tänkt det att resa tillbaka den 4 okt. kan det bli lite snävt. Väl tillbaka är det ju så klart härligt att komma igång igen. Jag skulle ju kunna hålla det öppet men i o m att jag hyr så är fler människor inblandade och jag behöver ha en plan som gäller när jag sätter fötterna i Dunshult igen. 

Skall köpa mig en ny sovsäck, den skall vara lätt, lite varm och hålla mot lite kyla. Hittade en men den kostade nästan 6000kr så jag kände att den blev lite dyr. Så nu blir det till helgen att åka in o titta på några olika ställen för att hitta en som både passar plånbok och behov. 

Det är bra nu för jag får förklara vad jag skall göra och det hjälper mig själv till att komma ihåg namn och saker jag behöver tänka på. Tittar på bilder och dagdrömmer om hur jag vandrar på vägar och stigar. Blickar ut över nejder där både klippor och hav, ängar och åkrar hittar sin väg in till mina drömmar. Dofter som sveper under min näsa mitt i dagdrömmeriet får mig att vakna upp och se mig omkring, men det är växterna i drömmen som doftar så gott.

Ser mig själv vandra med mina vandringsstavar på lätta fötter, för att så sätta mig ner på ett cafe och ta en te. Sitta under eken och skriva ner mina tankar och funderingar eller bara sjunga för mig själv och universum.

Det är härliga bilder som redan ger mig ro och som skapar längtan.

Tack för idag å så önskar jag dig en underbar morgondag.

Greenleaves Andersson