9. aug, 2017

Dagen blev full med möten

Hej kära läsare.

Idag har jag haft besök här av min svägerska och hennes mamma. Det kändes så härligt att ta en stund och bara vara tillsammans. Vet ju att det tar ett tag innan jag återser dem igen o då är det skönt att ha haft en stund ihop.

Nu börjar det kännas nära, satt o pratade med min man ikväll, så säger han att nästa helg är det Karl-Oskar dagarna i Växjö, å så räknar han upp datum. Å så hör jag att han har fel på ett datum o det är på söndagen för då är det den 20 augusti. Det är ett viktigt datum för då är det StickCafe här med kvinnorna från Hjulatorp, det är en dag att se fram emot.

Men det som hände i samtalet var att jag insåg hur nära den 20 augusti är o kände att jag har en del att ordna med till innan dess, det går fort nu. Så jag satte mig med telefonen och tog fram ett hotell för natten innan flyget. Min man följer med för att vinka av mig det känns ju skönt. Nåväl, jag gick in min vana trogen på Booking.com (där jag beställer mina flesta resor) och hittade ett hotell som ligger 75 m från Skavsta flygplats "Connect Hotell". Härligt med nära när man som jag skall resa tidigt på morgonen och alltså vara på flygplatsen mitt i natten.

Bra för min man också som när jag har rest kan åka till hotellet och sova en stund, zzzzzzzz.

Så nu föll en pusselbit till på plats.

Annars är det arbetsdag imorgon å då är det Tjureda dag, blir roligt.

Nu får jag önska er alla en riktigt god natt och hoppas att ni sover så gott att ni vaknar pigga och utvilade inför den nya dagen.

Sov sött

Greenleaves Andersson