Veckans Affirmation; "Jag 'älskar hela mig"

 

IKVÄLL HÅLLER JAG,  DRÖMFÖRELÄSNING I TJUREDA BYGDEGÅRD KL.18.00. VÄLKOMNA! För mer info se Kurser/Evenemang.

Nytt datum för den Spirituella Healingkursen, start i augusti 2019

Greenleaves Andersson, numera godkänd fotograf i Tingsryds Konstförening

 

Greenleaves Blogg

VÄLKOMMEN TILL HJÄRTAT´S LIVSHARMONI

Välkommen hit!

Mitt namn är Greenleaves Andersson (tid. Annette Karlsson) 

Varför byta namn? 

När jag  sommaren 2000, för första gången i mitt liv mötte en person, som höll på med healing, hände någonting inom mig som jag aldrig kommer att kunna beskriva på annat sätt än som att någon öppnade mitt eget inres vackraste rum. Jag brukar säga att Pandoras ask öppnades och mina inre rikedomar började flöda. För det var precis vad som hände. Min längtan efter att själv kunna få arbeta med Spirituell healing blev starkare än allt annat.

Efter att ha varit svårt sjuk under många år i allergi, med allt vad det innebär av mediciner och resor in o ut på lasarettet, till att förstå att det fanns en annan form av läkning. Det var helt enormt. Men faktum var att min egen läkningsprocess redan hade börjat då jag något år innan börjat med Qigong. Vad gör man i Qigong? Jo, man arbetar med de energier som omger oss och vår kropp, livenergi brukar man kalla det. Men vid det tillfället visste jag ingenting om energier, läkning av kroppen genom dem eller något annat, bara det vad mediciner hade att erbjuda.

Min sjukdomsresa började när jag var ca 1,5 år med astma, så min barndom präglades mycket utav min sjukdom. Mitt i allt det fanns alltid Gud, min tro och min enorma kärlek till naturen och djuren. Javisst, jag var redan då en healer, med stark empati. Så stark att jag ibland kunde börja gråta för att någon sa något elakt till någon annan. Jag kände hur orden sårade dem, utan att jag då förstod vad som hände.

Året därpå 2001, tog jag tag i det hela och ringde upp ett medium, hade mött människor som lotsade mig på min väg. Efter det samtalet började jag direkt att ge healing, från ena dagen till den andra. En månad senare hade jag startat mitt företag. Vad hände efter samtalet? Jo, när jag provade på en vän till mig att ge healing, flödade healingkraften till henne och hon mådde så mycket bättre efteråt, och så fortsatte det. Människor kom och ville få healing och de fick. Jag kände av mina guider utan att i det läget förstå att de fanns på andra sidan, de var hos mig vägledde mig genom sina energier och sin kärlek till vårt arbete. Så har det fortsatt.

Samma höst fast en vecka tidigare satt jag i en kyrka utanför Alvesta i Småland för att be. Kände mig så trött och nedstämd, då framträder min mamma som dog 1992, framför mig. Genom ett mosaikfönster uppe i kyrkans vänstra hörn kommer hon in. Fram till mig där jag sitter i bänken, ställer sig jämte så jag ser henne lika klart som jag skulle se dig, fast bara från midjan och upp. Hon strålar av kärlek och glädje, ger mig allt vad jag längtat efter, som jag har sörjt och saknat henne. Nu är hon där hos mig. Många gånger har jag tänkt på kantorn som satt och spelade bak i kyrkan vid mitt besök, då jag först gråter för att sedan träda ur kyrkan jublande lycklig. Med så mycket kärlek med mig inombords som skulle bära mig många år framöver visade det sig. Hon finns vid min sida ibland helt nära ibland på håll, men hon är där, alltid.

Så kom den dagen då jag sitter i klass, går på Grimslövs Folkhögskola och mina guider, som jag enbart då känner som en röst och som energi, ber mig låna en cykel och ta mig ner till kyrkan. Det gör jag på lunchen. Väl framme inser jag att det är begravning, så jag stannar i förhuset, lyssnar på musiken och funderar på varför jag skulle hit. Då kommer deras röst och förklarar att jag är nu på min egen begravning. Inne i kyrkan hör jag många utav mina favoritpsalmer spelas och sjungas. Rösten försvinner, men kommer åter efter en stund. Säger; Du är nu återuppstånden och kommer att få ett nytt namn. Jag väntar, länge, men inget händer, lunchen är nästan över och jag måste tillbaka till skolan.

Så vill jag andas lite luft, cyklar ner till Skatelövssjön och andas, allt är stilla och lugnt. Så jag cyklar upp mot skolan. Då mitt i backen börjar det blåsa precis framför mig, men inte längre fram, så jag vänder mig om och tittar bakom mig. Det blåser precis bakom mig men inte längre bak. Då hör jag rösten av mina guider, som säger ditt namn är nu "Greenleaves", de berättar om hur de ser på mig och varför jag får detta namn. Jag vet att jag inte känner att jag varje dag lever upp till det namnet men jag försöker att bara vara jag. Det som dom utgick ifrån när jag fick det.

Allt löper på jag går en Spirituell healing utveckling året efter hos Lasse och Anita Rydström på Öland.

Genom åren som gått har jag utvecklat många olika andliga sidor och sedan 2003 har jag arbetat med Djurkommunikation.  

Naturen, trädgården lockar som den alltid gjort och den har också fått sin plats under mina år, en utbildning till Trädgårdsmästare med inriktning odling har berikat mitt liv och många fler med mig. När jag gräver, planterar eller bara strövar i trädgården eller i naturen, finns min Gud där (ej kristendomens). I varje andetag i varje rörelse.

Samtalen med naturen, ibland med träden, gräset, blommorna eller de vilda djuren har ju genom åren gjort att jag förstått att det finns en stadig kunnig schaman inom mig, med gamla läror och kunskaper. Kunskaper om örter och Eteriska oljor är härlig att bära med mig. De underlättar för mig själv och andra med helandet då jag o du kan t.ex. dricka te, ta tinkturer m.m. i våra hem för självläkning.

Jag kom att läsa en bok, drömma drömmar som om jag var vaken, fann Louise Minerva- Li och Drömterapi. Sedan 2108 är jag nu efter tre år klar Drömterapeut, utbildad vid Drömakademien, i Norrköping hos Eva Rosén, och det känns underbart. Resan fortsätter och jag ser fram emot varje steg.

Idag vet jag vad mina guider heter, hur de ser ut och vilka de är. De är härliga underbara, kunniga individer från olika tidsepoker och kulturer. Blandat både kvinnor och män och änglar.

Som du förstår är det en magisk resa som tagit mig långt ifrån mina tidigare erfarenheter i yrkeslivet, då jag arbetat som vårdbiträde, sekreterare, receptionst, registrator, metallarbetare m.m. Tack vare och just genom min personlig resa kan jag förstå dig oavsett var du befinner dig i livet. Inget är konstigt, inget är omöjligt, kan vara lite knepigt men det går för det mesta.

Du har nu möjligheten  till att spendera en stund här med mig. Läsa om mina olika behandlingar, se på min konst o mina fotografier eller läsa mina dikter o vandra en stund i min trädgård. 

 

När som helst är du fri att boka en tid, komma hit på behandling o vandra i min trädgård o vila en stund. 

 

Tiden här är din gör något gott av den.

 

Med kärlek

 

Greenleaves Andersson

 

Greenleaves Ordspråk

Jag har ingen skyldighet att vara som alla andra.

Jag har en rättighet att vara som mig själv.

 

Greenleaves Bön

Se på dig själv med kärlek så att du
i din nästa inget ont kan finna
vandra öppen genom livet 
för kärleken är dig given.


Tacka Gud för det...Tack! 

 

 

HJÄRTAT´S LIVSHARMONIS ADRESS OCH TELEFONNUMMER

Dunshult, Grönalund

362 95 URSHULT

0477-202 23

0735-890854

Företaget har F-skatt

Företaget är momsregistrerat

Se-601114270701