Välkommen Till Hjärtat´s Livsharmoni och Grönalund i Dunshult. Ett besök här kan ge dig djup livstro, avslappning, närvaro och ett lärande för livet.

VÄLKOMMEN TILL HJÄRTAT´S LIVSHARMONI

Välkommen hit!

En tisdag mitt i veckan och mitt i höstens alla underbara färger möts vi här. Det är en tid för reflektion och samtidigt är tiden då nästa års planer börjar smidas inombords. 

Här innebär det ju datum för kurser som inte redan är planerade och för kurser som jag tänker starta under nästa år.

Men det är också en tid då jag har börjat med något nytt men sååååå efterlängtat. Min första Cd-inspelning är klar. Den första kom att bli "Mitt mentala skyddsrum", en meditation som handlar om hur vi kan göra för att lättare vara i oss själva och behålla våra egna energier. Detta hjälper dig att må bättre, veta vad dina åsikter och värderingar är. Att varje morgon gå in i det mentala skyddsrummet är verkligen till hjälp i vår vardag.

Ett möte med en chef, en konfliktsituation m.m. då är det till stöd.

Så ta en titt in till Webbshopen där den nu finns till salu.

Det finns ju en uppsjö att berätta men en sak vill jag flagga för- I NOVEMBER HAR HJÄRTAT´S LIVSHARMONI FEMÅRSJUBILEUM I DUNSHULT.  Kom med och fira under november månad. Mer info om detta kommer.

Med Kärlek

Greenleaves Andersson

 

 

En första inblick här hos mig

Mitt namn är Greenleaves Andersson, sedan hösten 2001 har jag arbetat som Spirituell healer o Medium. Dessa gåvor kom genom många starka andliga möten o insikter vilka jag sedan har tagit hand om o vidarutvecklat.  Längs med vägen i mitt arbete har jag tagit in nya läror, en del av dem har kommit genom förfrågningar från klienter som t.ex. min början med Djurkommunikation, andra genom längtan som mina utbildningar inom trädgård.

Så kom jag då till drömmarnas land, genom egna drömmar, via möten med främmande människor som agerade vägvisare o så böckerna som ledde mig till Louise Minerva-Li och Eva Rosén. Drömmens väg som jag nu fortsätter att gå som Diplomerad Drömterapeut, ser jag verkligen fram emot för där finns så oändligt mycket att dela med mig av och att lära samt att få ge helande i medvetenhet. Drömmen vårt inre redskap som alltid finns där för vår hjälp o vägledning är till för att användas av oss.

Du har nu möjligheten  till att spendera en stund här med mig. Läsa om mina olika behandlingar, se på min konst o mina fotografier eller läsa mina dikter o vandra en stund i min trädgård. 

När som helst är du fri att boka en tid, komma hit på behandling o vandra i min trädgård o vila en stund. 

Tiden här är din gör något gott av den.

Med kärlek

Greenleaves Andersson

Greenleaves Ordspråk

Jag har ingen skyldighet att vara som alla andra.

Jag har en rättighet att vara som mig själv.

 

Greenleaves Bön

Se på dig själv med kärlek så att du
i din nästa inget ont kan finna
vandra öppen genom livet 
för kärleken är dig given.


Tacka Gud för det...Tack! 

 

 

HJÄRTAT´S LIVSHARMONIS ADRESS OCH TELEFONNUMMER

Dunshult, Grönalund

362 95 URSHULT

0477-202 23

0735-890854

Företaget har F-skatt

Företaget är momsregistrerat

Se-601114270701